Podpirajo nas

Našo dejavnost podpira tudi kar nekaj organizacij, katerim smo iz srca hvaležni!

Porsche klub Slovenija

Porsche klub Slovenija

Porsche klub Slovenija je klub ljubiteljev vozil znamke Porsche, ki jih združuje ljubiteljstvo športnih vozil in so predani izročilu svobodne in odgovorne uporabe superiorne tehnologije vozil Porsche.

Urban Roof

Urban Roof

Urban Roof je notranji rolkarski poligon, plezalni center, plesna dvorana, bar in trgovina. Pod streho športnega centra Urban Roof urbani športi nikoli ne počivajo. Niti v dežju.

Zir d.o.o.

Zir d.o.o.

Zir d.o.o. je podjetje za gradbeništvo in inženiring. Uspešno delujejo že od leta 1989 in sicer večinoma na slovenskem trgu, občasno pa tudi na trgih bivših jugoslovanskih republik. Od začetka poslovanja pa do danes je po delovanju osnovna dejavnost družbe »inženiring v gradbeništvu«.

Garderoba.si

Garderoba.si

Tiskarna majica Garderoba je najboljši naslov za naročilo unikatov, potiskanih majic za darila, posebne priložnosti ali popestritev lastne garderobe.

Partybox.si

Partybox.si

Partybox.si - svet zabave na dotiku vašega prsta.

Center rekreacije Gendai

Center rekreacije Gendai

V Gendai centru lahko trenirate japonsko borilno veščino Aikido, naredite nekaj zase z vadbo pilatesa,se sprostite z jogo ali pridobite moč in vzdržljivost s HIIT in NU FIT vadbo ali preprosto pridete na rekreacijo!

Simobil

Simobil

Si.mobil je kot prvi zasebni mobilni operater v Sloveniji uporabnikom svoje storitve predstavil marca 1999. Z njegovim vstopom na trg se je začela razvijati konkurenca na slovenskem telekomunikacijskem trgu.